Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Doi tineri trimiși după gratii după ce au tâlhărit mai multe femei

Doi tineri suceveni au fost condamnați de magistrații Judecătoriei Suceava după ce au tâlhărit mai multe femei. Este vorba despre Marian Mihai Clim, care a primit șase ani de închisoare, și Adrian Lăcătuș, care a fost condamnat la doi ani și opt luni de închisoare. Decizia Judecătoriei Suceava poate fi atacată cu apel.

Potrivit procurorilor, la data de 10 martie 2017, în jurul orelor 19.10 , în timp ce persoana vătămată S.A.F. se deplasa pe Bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, dinspre intersecţia Nordic către staţia de autobuz Curcubeul şi vorbea la telefonul mobil, din spate, inculpatul Clim Marian-Mihai în timp ce se afla împreună cu inculpatul Lăcătuș Adrian pe B-dul George Enescu din mun. Suceava care, prin prezenţa sa, i-a întărit rezoluția infracțională, a tras-o de umăr, deposedând-o prin smulgere de telefonul mobil, marca Samsung Galaxy S5 Neo, în valoare de 1000 lei, cu toate că aceasta a ţinut de el, împotrivindu-se, telefon mobil ce a fost valorificat de inculpatul Lăcătuș Adrian la scurt timp cu suma de 150 lei.

La data de 13 martie 2017, în jurul orelor 21.20, în timp ce persoana vătămată C.C. se deplasa pe str. Oituz din mun. Suceava, în apropierea bisericii Sf. Treime şi vorbea la telefonul mobil marca Alcatel, din spate, inculpatul Clim Marian-Mihai i-a smuls telefonul din mână, abandonând telefonul sustras la scurt timp după comiterea faptei, fiind recuperat de persoana vătămată.

La data de 14 martie 2017, în jurul orelor 19.45, în timp ce persoana vătămată S.D.A. se deplasa pe Bld. George Enescu şi vorbea la telefonul mobil, în apropierea staţiei Curcubeu, din spate, inculpatul Clim Marian-Mihai, în timp ce se afla împreună cu inculpatul Lăcătuș Adrian pe B-dul George Enescu din mun. Suceava care, prin prezenţa sa, i-a întărit rezoluția infracțională, a lovit-o în zona creştetului şi i-a smuls din mână telefonul mobil marca HUAWEI Y Pro în valoare de 800 lei, telefon mobil ce a fost valorificat de inculpatul Lăcătuș Adrian la scurt timp cu suma de 270 lei.

La data de 16 martie 2017, în jurul orelor 22:00, în timp ce persoana vătămată P.A.A. se afla în faţa uşii de acces a imobilului unde domiciliază din mun. Suceava Bld. George Enescu, nr. 18, bl.E65, sc. D, inculpatul Clim Marian-Mihai a deposedat-o prin violenţă de telefonul mobil marca Iphone S 6 pe care îl avea asupra sa, iar la scurt timp acesta a abandonat telefonul în faţa persoanei vătămate și s-a deplasat către Liceul Sportiv Suceava.

La data de 16 martie 2017, orele 22.30, în timp ce persoana vătămată M.M.C. se afla în staţia de autobuz Policlinică-Areni, inculpatul Clim Marian-Mihai i-a sustras prin violenţă telefonul mobil marca Samsung Galaxy A5 de culoare albă, aceasta căzând la pământ. În continuare, persoana vătămată s-a deplasat după inculpat cu intenţia de a-și recupera bunul, iar când a ajuns pe str. 6 Noiembrie, în faţa imobilului nr. 35 A, inculpatul s-a întors către persoana vătămată, a prins-o de rucsacul pe care aceasta îl purta pe spate, apoi i-a sustras suma de aprox. 100 lei din buzunarul hainei, după care a fugit în continuare pe str. 6 Noiembrie.

La data de 16 martie 2017 în jurul orelor 21:30, în timp ce persoana vătămată L.M.E. se afla pe str. Mărăşeşti, pe terasa din faţa casei scărilor blocului A12, nr. 39A din mun. Suceava şi vorbea la telefonul mobil marca Microsoft Lumia 550, inculpatul Clim Marian-Mihai i-a smuls din mână telefonul , fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare de 400 lei.

La data de 14 martie 2017, în jurul orelor 19:30, în timp ce persoana vătămată C.V. se afla în fața scării B a blocului G69 din mun. Suceava, inculpatul Clim Marian-Mihai i-a sustras din mână telefonul mobil marca Alcatel Pop 4, fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare de 300 lei.

Doi tineri trimiși în judecată după ce au tâlhărit mai multe femei


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*