Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Gheorghe Flutur, despre mitingul aviatic Suceava Air Show: Ne propunem să-l organizăm în luna august, la sfârșit

Mitingul aviatic Suceava Air Show va avea loc și în acest an și ar putea avea loc pe 26 august, între orele 15.00- 20.30.

Un proiect de hotărâre în acest sens se va afla pe masa consilierilor județeni în ședința din 28 iulie.

Organizam si in acest an mitingul aviatic Suceava Air Show, eveniment de promovare a Aeroportului – poarta de intrare in Bucovina, si implicit de promovarea a judetului Suceava. Ne propunem sa-l organizam in luna august, la sfârșit – pe data de 26, astfel încât sa beneficieze de o vizibilitate sporita, fiind inclus in calendarul evenimentelor organizate in cadrul Programului Luna diasporei. Se propune alocarea a 250.000 lei”, susține Flutur.

Potrivit proiectului de hotărâre, în cadrul evenimentului, iubitorii de aviație sunt invitați să asiste la evoluții de înaltă acrobație aeriană cu planoare și avioane, zboruri de agrement și de prezentare cu aeronave ultraușoare, reunite într-un spectacol ce vor încheia șirul de evenimente organizate în cadrul Programului „Luna Diasporei”.

Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Gheorghe Flutur, despre mitingul aviatic Suceava Air Show: Ne propunem să-l organizăm în luna august, la sfârșit | Moldova24

Lăsați un comentariu

*