Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Un medic sucevean riscă să-și piardă dreptul de liberă practică. „Susține că vaccinurile sunt nocive, omoară copiii”

medicul Mircea Puscasu

medicul Mircea Puscasu

Un medic sucevean și-ar putea pierde dreptul de liberă practică. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) Suceava au anunțat că vor propune sancționarea medicului stomatolog Cristian Mircea Pușcașu și ridicarea dreptului de liberă practică a acestuia după ce a făcut declarații publice împotriva vaccinării copiilor.

Potrivit directorului adjunct al DSP Suceava, Cătălina Zorescu, medicul Cristian Mircea Pușcașu „expune false argumente științifice, dar cu mare putere de convingere, în care el își exprimă opinia antivaccinare și susține că vaccinurile sunt nocive, omoară copiii”.

DSP a făcut o solicitare către Colegiul Medicilor Dentiști Suceava pentru a-i fi ridicat dreptul de liberă practică. Potrivit Cătălinei Zorescu, în atenția DSP mai există un medic din Suceava care, de asemenea, s-a declarat în mod public împotriva vaccinării copiilor.

„Nu ni se pare normal ca un coleg care a trecut printr-o facultate de medicină, care are cunoștințe cât de cât medicale să facă asemenea afirmații în mod repetat și în mod public”, a spus Zorescu.

Iată interviul de la care a pornit totul:


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Nocomment says:

    Sunt total de acord cu articolele publicate de dr Puscasu. Stim cu totii ca suntem noi oamenii de rand prea mici pentru niste neghiobi atat de mari… dar va dau un exemplu concret… o nepotica de a mea sufera de o boala a oaselor care o impiedica sa se dezvolte ca un copil normal…toti medicii sustin ca e ceva din familie.au facut o gramada de cercetari si se pare ca nu au avut in istoria cunoscuta a familiilor lor(parintii) asemenea boala. In schimb cand a fost pt tratamente de specialitate la o clinica specializata la nivel national… au mai intalnit cateva cazuri exact cu aceeasi problema ATENTIE !!! Copii de aceeasi varsta care au facut acelasi vaccin in aceeasi perioada in aceeasi zona a tarii… toti cred ca acel vaccin este cauza… ma refer toti parintii acestor micuti care nu au stat nepasatori ci s-au informat in special in strainatate… acum ce putem face? Copii acestia nu vor fi niciodata copii normali… iar medicii niciodata nu vor recunoaste,pt ca nu au voie. Dr Puscasu este exemplu cel mai bun in acest moment…de ce? Pt ca daca incearca sa spuna adevarul este imediat marginalizat, inlaturat… sa nu stie prostimea de rand adevarul. Asta este lumea in care traim oameni buni.nu isi permit miliardarii lumii sa piarda din profit din cauza unui doctoras care cred eu ca are dreptate in ce zice.ne vedem.de atatea ori neputinciosi in fata acestor gunoaie de nivel mondial…si copiii nostri sufera,noi suferim iar ei ne inlatura…pt ca `banii fac pamantul sa se invarta`

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un medic sucevean riscă să-și piardă dreptul de liberă practică. „Susține că vaccinurile sunt nocive, omoară copiii” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*