Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Proiectul de reabilitare a stadionului „Rarău” din Câmpulung Moldovenesc, depus la CNI

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a anunțat că proiectul de reabilitare a stadionului „Rarău” din Câmpulung Moldovenesc a fost  depus la CNI. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și președintele Federației Române de Atletism, la Câmpulung Moldovenesc pe tema promovării și dezvoltării sportului de performanță și de masă.

Pe 21 iulie, în sala de ședințe a Consiliului local din cadrul primăriei municipiului Câmpulung Moldovenesc, a avut loc conferința de presă pe teme sportive privind organizarea etapei finale a Campionatului Național de alergare montană, pe care îl va găzdui municipiul nostru în data de 19 august, cât și discuții în vederea realizării unui parteneriat cu Federeația Română de Atletism care ar putea pune în valoare potențialul zonei din punct de vedere sportiv cât și turistic.

La aceste discuții au luat parte președintele Federației Române de Atletism, domnul Florian Florea, vicepresedintele Neculai Curta, primarul municipiului Mihăiță Negură, antrenor Elena Erzilia Țâmpău, organizatoare a Concursului Național de Alergare Montană, Nicu Durnac reprezentant al echipei de salvamont, domnul Leonida Caraesifoglu, de asemenea implicat în activități sportive la nivel județean și național.

Oaspeții s-au arătat încântați de frumusețea zonei și a orașului, dar au ținut să aprecieze profesionalismul echipei de organizare a concursului și modul în care au evoluat pregătirile până la acestă dată.

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc a ținut să precizeze că a depus la C.N.I. proiectul de reabilitare a Stadionului “Rarăul” si speră că va fi aprobat, astfel în câțiva ani orașul să poată găzdui concursuri naționale și de ce nu internaționale, lansând rugămintea de a fi sprijinit în aceste demersuri de Federația Română de Atletism și Compania Națională de Investiții.

Președintele Federației domnul Florian Florea a specificat că aceste concursuri pot deveni un „brand” al zonei care se pot desfășura anual, la nivel de sport de performanță, ținând cont și de rezultatele obținute în ultimul timp de sportivii din zonă la competițiile la care au luat parte.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*