Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Concediu de odihnă suplimentar pentru angajații Primăriei Suceava. Vezi motivele!

Un proiect de hotărâre privind acordarea unui concediu de odihnă suplimentar pentru angajații Primăriei Suceava va fi supus votului consilierilor locali în următoarea ședință de Consiliu Local.

Inițiatorul proiectului este primarul Ion Lungu, care propune acordarea a cinci zile de concediu de odihnă în plus pentru personalul care își desfășoară activitatea în cadrul Primăriei Suceava și a serviciilor publice cu subordonare locală fără personalitate juridică: Direcția Municipală de Evidență a Persoanelor, Direcția Administrarea Piețelor, Direcția Generală a Domeniului Public, Direcția Ecologizare și Direcția de Asistență Socială.

Motivul pentru care edilul propune acordarea acestor zile de odihnă este „lucrul în condiții vătămătoare și periculoase”.

Practic, angajații sunt suprasolicitați neuropsihic prin lucrul prelungit cu calculatorul, sunt expuși la un microclimat cald nefavorabil, sunt în pericol de agresiune din partea animalelor (cei care se ocupă de gestionarea câinilor fără stăpân) etc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*