Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

De beat ce era, s-a izbit cu mașina într-un stâlp. Cum l-au găsit polițiștii

S-a urcat beat la volanul unei mașini și a ajuns cu ea într-un stâlp. Este pățania unui șofer de 21 de ani din comuna Moldov Sulița. În noaptea de vineri spre sâmbătă,  în timpul executării serviciului, o patrulă din cadrul Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta, a identificat pe DJ 175, în centrul comunei Moldova Sulița, un autoturism avariat și fără numere de înmatriculare, iar lângă vehicul pe conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, din localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a izbit de un stâlp de electricitate.

El mirosea puternic a alcool și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice învederea stabilirii alcoolemiei.

„În  cauză s-a   întocmit   dosar   penal   sub   aspectul  comiterii  infracțiunii  de  „conducerea  unuivehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. De beat ce era, s-a izbit cu mașina într-un stâlp. Cum l-au găsit polițiștii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*