Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un tânăr beat a intrat într-o depășire neregulamentară și a băgat un bărbat în spital

Un tânăr beat, aflat pe un moped,  a intrat, sâmbătă seară, într-o depășire neregulamentară și a băgat un bărbat în spital. În   timp   ce   conducea   mopedul   pe   strada   Energeticianului   din municipiul Suceava, un localnic de 24 de ani a efectuat manevra de depăşire neregulamentară, prin partea dreaptă, a autoturismului condus de un bărbat de 37 de ani din aceeași localitate,  intrând în impact lateral cu acesta.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 57 de ani din municipiul Suceava, pasager pe moped, care a  fost transportat cu o ambulanța la  spital, pentru acordarea   de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului, tânărul de 24 de ani a modificat locul producerii accidentului. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru bărbatul de 37 de ani și de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru tânărul de 24 de ani, după care,la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă   permis  de  conducere   pentru   nici   o  categorie   auto,  iar   mopedul   nu   este   înmatriculat   sauînregistrat.

El s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din  culpă”, ”punerea în circulaţie  sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unuivehicul fără permis de conducere”,   ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altorsubstanţe” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr beat a intrat într-o depășire neregulamentară și a băgat un bărbat în spital | Moldova24

Lăsați un comentariu

*