Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Doi tineri au intrat cu mopedul într-un autoturism

Doi tineri au intrat cu mopedul într-un autoturism sâmbătă. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea mopedul înmatriculat în străinătate pe DC 16,din comuna Slatina și pe care se aflau ca pasageri doi localnici de 19 și 23 de ani, un tânăr de 19 ani,din comuna Slatina, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un consătean de 23 de ani.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului mopedului și a celor doi pasageri de pe acesta. Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 19 ani care conducea mopedul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

„Cei doi conducători de vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative,după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporalădin culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, spun polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi tineri au intrat cu mopedul într-un autoturism | Moldova24

Lăsați un comentariu

*