Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Polițistul Sorin Vezeteu, decorat post-mortem de președintele României, Klaus Iohannis

Subinspectorul de poliție Sorin Vezeteu, de la Poliția de Transporturi Feroviare, a primit post-mortem Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler. Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat, sâmbătă, decretul de decorare post-mortem a acestuia.

În semn de înaltă apreciere pentru devotamentul și profesionalismul de care a dat dovadă în slujba legii, îndeplinindu-și datoria cu prețul sacrificiului suprem, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit post-mortem Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler subinspectorului de poliție Vezeteu Dumitru Constantin-Sorin. Decorarea a fost făcută la propunerea Ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Daniela Dan”, precizează Administrația Prezidențială.

Sorin Vezeteu, de 36 de ani, a murit, joi seară, după ce a fost înjunghiat cu sălbăticie de un tânăr de 23 de ani, Ioan Beșa, din cătunul Mironu, comuna Valea Moldovei.

Individul a fost arestat preventiv, vineri, pentru 30 de zile. El și-a recunoscut fapta și a declarat că nu regretă nimic din ce a făcut și că astfel s-a răzbunat pentru că a fost închis pe nedrept în Spania.

Tânărul l-a lovit cu o atâta sete pe omul legii încât acesta avea nu mai puțin de 40 de lovituri de cuțit.

VIDEO! Individul care l-a omorât pe polițistul Sorin Vezeteu: Am făcut pușcărie nevinovat


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Polițistul Sorin Vezeteu, decorat post-mortem de președintele României, Klaus Iohannis | Moldova24

Lăsați un comentariu

*