Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Tragedie! Bebeluș de șase luni găsit asfixiat în pătuț

bebelus mortTragedie într-o familie cu șapte copii din Vicovu de Sus, după ce cel mai mic dintre ei, un bebeluș de șase luni, a fost găsit asfixiat în pătuțul său, în noaptea de luni spre marți.

Mama copilașului, Anișoara C., de 29 de ani, le-a povestit polițiștilor că în noaptea de 17 spre 18 iulie, l-a pus la somnîn pătuț pe copil, iar în aceeași cameră dormeau și ceilalți copii, în două paturi.

Femeia spune că apoi s-a dus la bucătărie, iar după 15 minute, când s-a întors, copilul dormea întins pe spate. Puțin după miezul nopții, femeia a mers iarăși să verifice bebelușul și l-a găsit cu fața în jos și nu mai respira.

Ea a chemat imediat un echipaj medical, dar din păcate bebelușul nu mai prezenta semne de viață. Cel mai probabil, moartea acestuia s-a produs prin asfixiere, dar trupul neînsuflețit a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii fac cercetări pentru „ucidere din culpă”.

Femeia și cei șapte copii locuiau cu părinții acesteia, temporar, la Sucevița, întrucât soțul ei este plecat la muncă în Anglia.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*