Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

FOTO! Campanie pentru renovarea locuinței unei femei țintuită în scaunul cu rotile de peste 20 de ani. „Haideți să fim mai buni decât ieri”

O femeie de 49 de ani, din Vatra Dornei, este țintuită într-un scaun cu rotile de mai bine de 20 de ani. Liliana Cercel se chinuie să iasă pentru a-și cumpăra medicamentele, dar și mâncare sau alte lucruri de trebuință. De multe ori, apelează la diverse persoane pe care le plătește pentru a o scoate afară din casă să poată merge la cumpărături sau la medicul de familie.

Aceasta a cerut ajutorul autorităților pentru a primi o locuință la parter, iar cererea sa a fost aprobată. Din păcate, locuința trebuie reabilitată, iar femeia are nevoie de ajutor.

Tocmai de aceea, Andrei Viorel, tânărul care a inițiat și campania pentru ajutorarea copiilor de la Mănăstirea Podu Coșnei, vrea să mobilizeze cât mai multă lume, care  poate ajuta la reabilitarea locuinței sau pot oferi un ajutor, cât de mic, pentru a cumpăra cele necesare pentru refacerea casei.

Cer ajutorul tuturor oamenilor de afaceri și a oamenilor de rand să o ajutam pentru a renova casa pentru a se muta. Cei ce doresc sa doneze materiale de construcții rog sa ma sunați 0742707196 – Andrei Viorel. Dumnezeu lucreaza prin oameni, asa ca haideti sa fim mai buni decat ieri, si mai putin buni decat maine”, spune tânărul.

Liliana Cercel este bolnavă din copilărie. A fost la casa de copii și a suferit traume severe, în urma unei depresii a sărit de la etaj și de acolo au apărut probleme de sănătate care i-au cauzat paralizia. A stat la casa de copii până la vârsta de 18 ani și a mers la Vatra Dornei unde a primit casă socială, s-a căsătorit, dar mariajul său a ținut până în 2010. De atunci trăiește singură și este ajutată de asistența socială din Primăria Vatra Dornei, dar și de oamenii de rând.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*