Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Dan Cușnir îl ia la rost pe primarul Lungu: De ce Primăria Suceava nu administrează un ştrand, funcţional, civilizat pentru suceveni?

În timp ce primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, se află în concediu, președintele organizației municipale a PSD Suceava, Dan Cușnir,  îi cere explicații, prin intermediul unui comunicat de presă, cu privire la modul în care arată ștrandul Ițcani.

Cușnir arată că în perioada 2008-2017, Ştrandul Iţcani a fost închiriat de la Primăria Suceava, de către SC Taylan Internaţional SRL (SC Rest Club SRL).

„Primăria Suceava a primit doar în perioada 2009-2014 redevenţe cuprinse între 201 şi 545 lei/an, suma totală a redevenţelor încasate fiind de 1.997 lei, inclusiv majorări!!!!În restul perioadei încasările au fost 0 (ZERO) lei. Deci în 10 ani de zile, Primăria Suceava a primit de la societatea de casă a PDL/ARD/PNL suma de 1.997 lei, adică mai puţin decât 2.500 lei, valoarea unui singur ou de Paşte achiziţionat de Primăria Suceava în anul 2017. Menţionăm faptul că SC Taylan Internaţional SRL (SC Rest Club SRL) avea obligaţia contractuală de a efectua investiţii de 150.000 euro în vestiare, duşuri, trambuline elastice şi şezlonguri, încă nematerializate […] Ion Lungu, de ce Primăria Suceava nu administrează un ştrand, funcţional, civilizat pentru suceveni?”, precizează Cușnir într-un comunicat de presă.

Primarul Ion Lungu se află în prezent în concediu în județul Tulcea.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Dan Cușnir îl ia la rost pe primarul Lungu: De ce Primăria Suceava nu administrează un ştrand, funcţional, civilizat pentru suceveni? | Moldova24

Lăsați un comentariu

*