Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO Ignoranța a costat-o! O șoferiță a depășit o coloană de mașini și a băgat o femeie în spital

Foto: Ionel Curcan

O șoferiță a ignorat indicatorul „Depășirea interzisă” și a produs un accident de circulație, luni, pe DN2E, în comuna Baia.

În timp ce conducea autoturismul, ajungând în intersecția cu DJ 209H,  femeia de 45 de ani, din comuna Drăgoiești, s-a angajat în depășirea unei coloane de autovehicule în zona de acțiune a indicatorului ”Depășirea Interzisă”, moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Mălini, care executa regulamentar virajul la stângă spre municipiul Fălticeni.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 46 de ani din județul Prahova, pasageră în autoturismul condus de femeia de 45 de ani care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*