Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! O mamă și bebelușul său, răniți într-un accident de circulație

O mamă și bebelușul său au fost răniți, luni, într-un accident de circulație care a avut loc în localitatea Moara. O autoutilitară și un autoturism s-au ciocnit, iar cele două persoane, care se aflau în autoturism, au fost rănite.

„După acordarea primului ajutor medical, victimele, conştiente, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare”, susțin pompierii.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DC 70A, în afara localității Moara Carp, din comuna Moara, o tânără de 26 de ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autoutilitara care circula din sens opus și condusă de un tânăr de 24 de ani, din comuna Șcheia.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 26 de ani și a unui minor de 8 luni, din aceeași localitate, pasager în autoturism.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*