Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Flutur: Am primit deja aprobarea pentru finanțare a drumului axial care leagă Suceava de Iași

Veste bună pentru locuitorii județului Suceava:a fost aprobat proiectul de finanțare a drumului intraregional Suceava- Iași. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, după ce joi a avut loc ședința Consiliului pentru Dezvoltare Regională la Neamț.

Primul proiect care a fost aprobat de și am primit deja aprobarea pentru finanțare este drumul axial care leagă Suceava de Iași, forma finală urmând, a fost și evaluarea în teren două zile, urmând procedurile pentru semnarea propriu zisă a contractului, demararea licitației”, a declarat Flutur, care a menționat că speră ca până la sfârșitul acestui an să înceapă execuția lucrărilor.

Agenția Națională Nord Est urmărește un program regional care are un miliard de euro în mandatul 2014- 20120, bani distribuiți pe 12 axe, zece gestionate de ADR Nord Est.

Județul Suceava are multe proiecte, din care un proiect vizează realizarea unui parc de agrement în stațiunea Vatra Dornei. Siretul are două proiecte de aproape 10 milioane de lei.

Și județul Suceava are multe proiecte. Am văzut că s-a trimis la semnare pe Axa 5 1 patrimoniu cultural trei proiecte”, a spus Flutur. Dintre acestea, și  Mănăstirea Dragomirna, cu 17 milioane de lei, 3,8.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Flutur: Am primit deja aprobarea pentru finanțare a drumului axial care leagă Suceava de Iași | Moldova24

Lăsați un comentariu

*