Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Elevii de gimnaziu au fost repartizați la licee. Vezi unde au intrat elevii de 10!

Absolvenții de gimnaziu din județul Suceava au fost, miercuri, repartizați la licee. După prima etapă a repartizării computerizate din acest an, au fost repartizați 4.937 de elevi.

Elevii cu media 10 au fost repartizați astfel: Gheorghe Boitan, de la Școala din Bosanci, a intrat la Matematică informatică la Colegiul Național „Petru Rareș”, Dănuța Mihaela Gemănar și Armand Viorel Ilaș, ambii de la Școala Gimnazială nr. 1 Gura humorului au intrat la profilul Matematica Informatică la Colegiul „Alexandru cel Bun” Gura Humorului.

Petra Elena Sauciniteanu, și ea cu media 10, de la Școala Gimnazială nr.3 Suceava, a intrat la Colegiul Naținal „Ștefan cel Mare” Suceava, tot la Matematică Informatică. Lavinia Christiana Vultur, de la Colegiul Național „Nicu Gane” Fălticeni a fost repartizată la același colegiu, la profilul filologie.

Cea mai mică medie cu care s-a intrat la liceu a fost 2,72 și aparține unui elev de la Liceul Tehnologic „Oltea Doamna” Dolhasca, repartizat la același liceu.

Vezi AICI unde au fost repartizați elevii suceveni! 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. ALIN says:

    MAI AUTORULE,CE TOT ÎI TRAGI CU ELEVI DE 10!Tu ai fost de zece?Ai vazut cum arată acești elevi?Copiii fără copilărie care au tocit până la epuizare,dimineața examenului le curgea sânge pe nas și pentru ce???S-a inventat ceva deosebit în România de atâția de 10???Un MARE CĂCAT -O FUGĂ A PĂRINȚILOR DUPĂ NOTE ȘI DUPĂ O FANDOSEALĂ PE FACEBOOK!!!TE CUPRINDE SCÂRBA DE ATÂTA 10!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Elevii de gimnaziu au fost repartizați la licee. Vezi unde au intrat elevii de 10! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*