Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Aproape 700 de candidați suceveni s-au înscris la titularizare. Pentru posturile de învățători sunt 114 pe șase locuri

Un număr de 697 de candidaţi suceveni vor susține, miercuri, examenul de titularizare. Potrivit unei informări a Inspectoratului Școlar Județean Suceava,  în acest an, la concursul de ocupare a posturilor în învăţământul preuniversitar, sunt disponibile 82 de posturi. Cei mai mulți s-au înscris pentru posturile de învățător. Sunt 114 candidați pe șase posturi.

Examenul scris va avea loc miercuri, 12 iulie, la  Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava şi Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava.

La Centrul de Concurs nr. 1: Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Suceava, la geografie sunt 25 de candidați, la istorie 22, la limba germana moderna 2, la limba si literatura engleza 49, la limba si literatura franceza 16, la limba si literatura romana 90, la limba si literatura romana, elemente de pedagogie scolara si elemente de didactica generala aplicate disciplinelor din invatamantul primar 114, la  limba si literatura romana, pedagogia prescolara si metodica desfasurarii activitatilor instructiv-educative in gradinita de copii 98, iar la limba si literatura ucraineana materna 1, în total fiind 417 la acest centru.

La Centrul de Concurs nr. 2: Colegiul Tehnic “Petru Mușat” Suceava, la alimentatie publica sunt 9 candidați, la arte vizuale (educatie plastica / educatie vizuala) 6, la asistenta medicala generala (maistri instructori) 1, la biologie 16, la chimie 9, la confectii piele 1, la confectii textile – tricotaje – finisaj textil 1, la confectii textile – tricotaje – finisaj textil (maistri instructori) 1, la consiliere psihopedagogica 9, la constructii 1, la constructii (maistri instructori) 1, la cultura civică 5, la economic, administrativ, posta 4, la economie si educatie antreprenoriala 7, la educatie fizica si sport 67, la educatie muzicala 9, la educatie muzicala specializata: arta vocala 1, la educatie muzicala specializata: muzica instrumentala 2, la  educatie tehnologica 1, la electrotehnica, electromecanica 1, la electrotehnica, electromecanica, energetica (maistri instructori) 1, la filosofie si logica, argumentare si comunicare 3, la fizica 8, la  informatica si tehnologia informatiei 6, la matematica 38, la mecanica 11, la mecanica (maistri instructori) 2, la protectia mediului 2, la psihologie 1, la psihopedagogie speciala 25, la religie ortodoxa 12, la silvicultura 1, la terapia educationala complexa si integrata 5, la transporturi (maistri instructori) 8, la turism (maistri instructori) 1, la turism si servicii 4, la acest centru fiind în total 280 de candidați.


Loading...

loading...

4 Comentarii

  1. GOGU says:

    Multe posturi sunt OCUPATE DE PENSIONARI!!DE LA INVAȚĂTORI IN BURICUL TÂRGULUI Scoala nr.3-inv.LUPAȘCU,PALAGHEANU …până la LICEE-prof.Oniga,ROȘCA -Petru Rareș,ing.Pătuleanu-lic.alimentar ,secretare șefe maiștri ȘI ȘCOLI SPECIALE..Budeanu….etc..Rugăm luați măsuri altfel să-și facă treaba D.N.A.-ul.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Aproape 700 de candidați suceveni s-au înscris la titularizare. Pentru posturile de învățători sunt 114 pe șase locuri | Moldova24
  2. Zeci de candidați suceveni s-au retras din concursul de titularizare după ce au văzut subiectele | SuceavaNews.ro
  3. Zeci de candidați suceveni s-au retras din concursul de titularizare după ce au văzut subiectele | Moldova24

Lăsați un comentariu

*