Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Adolescent internat într-un centru de detenție după ce a violat o copilă într-un parc de joacă

Luni, la Poliţia oraşului Gura Humorului s-a primit sentinţa penală a Curţii de Apel Suceava, prin care un minor de 16 ani, localnic, a fost condamnat la măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pentru o durată de 3 ani, pentru comiterea infracţiunii de viol în formă calificată.

O   echipă   de   poliţişti   din   cadrul   Poliţiei   oraşului   Gura   Humorului   –   Compartimentul   de Investigaţii Criminale l-a identificat pe minor, Aron Dănuț Festei, şi s-a constituit o escortă, persoana condamnată fiindcondusă la Centrul de Deţinere Minori Tichileşti, județul Brăila, unde cel în cauză a fost încarcerat, se arată într-un comunicat al Poliției Suceava.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 25 spre 26 noiembrie 2015, aflându-se sub influența alcoolului, a profitat de o minoră de 11 ani, care băuse și ea și nu se putea apăra și a violat-o în parcul de joacă din Gura Humorului.

Ea o păcălise pe mama sa că merge la bunici, dar a mers la băut cu adolescentul de 16 ani. După ce a fost violată, fata nu i-a povestit mamei ce s-a întâmplat, dar femeia a fus-o la spital când a văzut cât de beată era. În fața medicilor, fata a recunoscut că a fost violată, iar oamenii legii au început investigațiile.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Adolescent internat într-un centru de detenție după ce a violat o copilă într-un parc de joacă | Moldova24

Lăsați un comentariu

*