Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Incendiu la sucursala unei bănci din județul Suceava

Un incendiu a cuprins, în noaptea de luni spre marți, sucursala unei unități bancare din localitatea Vadu Moldovei. Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu angajaţii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Vadu Moldovei, au intervenit cu 3 autospeciale, pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul clădirii, mocnit, pe o suprafaţă de aproximativ 8 mp, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie şi la o casă aflată în imediata apropiere.
Nu s-au înregistrat victime.

A ars aparatură de birotică, respectiv trei monitoare, două computere, un aparat fax, două imprimante de birou şi un aparat multifuncţional. S-au degradat obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie, planşeul din PVC (pe 12 mp) şi zugrăvelile interioare.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la o priză defectă. Incendiul a fost lichidat la ora 4:05, iar pompierii au salvat clădirea sucursalei bancare şi locuinţa învecinată”, precizează pompierii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Incendiu la sucursala unei bănci din județul Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*