Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un bărbat le-a trezit suspiciuni jandarmilor din cauza comportamentului său. Ce au descoperit în mașina sa

Sâmbătă, 8 iulie a.c., pe timpul desfăşurării unei acţiuni în cooperare cu poliţişti din cadrul Serviciului Poliţei de Frontieră Siret, un echipaj de jandarmerie a depistat, în parcarea din apropierea Punctului de Trecere a Frontierei, un bărbat în vărstă de 53 de ani, din municipiul Suceava, care avea un comportament suspect.

Deoarece acesta a devenit agitat la vederea echipajului, jandarmii au procedat la controlul autovehiculului ce aparţinea bărbatului, constatând că în portbagajul acestuia se afla cantitatea de 256 pachete de ţigarete (15 dintre acestea fără timbru fiscal, iar 241 având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina) şi 18 sticle de băuturi alcoolice.

În cauză, au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de contrabandă, autovehiculul a fost indisponibilizat, iar persoana în cauză şi bunurile găsite au fost predate Serviciului Poliţei de Frontieră Siret, în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un bărbat le-a trezit suspiciuni jandarmilor din cauza comportamentului său. Ce au descoperit în mașina sa | Moldova24

Lăsați un comentariu

*