Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Măsuri pentru fluidizarea traficului în zona Cetății, în perioada Festivalului Medieval

În perioada 17- 20 august, la Suceava se va desfășura Festivalul Medieval. Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că se vor lua o serie de măsuri pentru fluidizarea traficului, în această perioadă, având în vedere afluxul mare de vizitatori.

„Împreună cu primarul Lungu am avut discuții și cu cei de la poliția de circulație pentru fluidizarea traficului în zona Cetății în acea perioadă. Avem experințe de ambuscade, de blocaje din cauza drumului din zonă, inclusiv o variantă pe drum pietruit deocamdată ca să se deblocheze toată zona de acolo”, a spus Flutur.

În cadrul festivalului vor avea loc manifestări specifice cu muzică și dans medieval, spectacole speciale cu făclii și jonglerii cu steaguri, turniruri, tir cu arcul, lupte cu săbii și topoare, concursuri de lupte, teatru, dar și parada portului medieval și prezentarea de arme.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Măsuri pentru fluidizarea traficului în zona Cetății, în perioada Festivalului Medieval | Moldova24
  2. Sute de invitați oficiali, artiști din mai multe țări, așteptați la Festivalul Medieval de la Cetatea de Scaun | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*