Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

Dan Cușnir: Neculai Cristian Boberschi ori minte prin omisiune, ori nu știe să citească o sentință

Președintele organizației municipale a PSD Suceava, Dan Cușnir, îl acuză pe fostul consilier Neculai Cristian Bobeschi că minte sau „nu știe să citească o sentință”  după ce fostul membru al PSD a transmis un comunicat de presă prin care anunțat că decizia de excludere din PSD a sa a fost desființată de instanță.

Neculai Cristian Boberschi ori minte prin omisiune, ori nu ştie să citească o sentinţa a Tribunalului Suceava. Sentinţa din data de 04.07.2017 a Tribunalului Suceava, la punctul 6 anunţă următoarea soluţie: “Respinge cererea de anulare a procesului verbal întocmit de Biroul Organizaţiei Municipale PSD, înregistrat sub nr. 32/19.12.2016, ca nefondată“. Ca să priceapă şi Domnul Neculai Cristian Boberschi: hotărârea Biroului Organizaţiei Municipale, de retragere a sprijinului politic este fondată şi confirmată de către Instanţă. Neculai Cristian Boberschi atacă echipa din care a făcut parte, deşi echipa nu îl mai doreşte, pentru că el nu s-a supus regulilor echipei şi nu a înţeles spiritul muncii în echipa. În acest sens, echipa s-a exprimat cu 18 voturi pentru retragerea sprijinului politic şi unul împotriva. Fiecare partid are norme interne, prevăzute în statut, pentru evaluarea activităţii membrilor”, a transmis Cușnir.

Totodată, Cușnir susține că săptămâna viitoare lui Boberschi îi va fi reevaluată munca, meritele, activitatea în cadrul PSD Suceava „dar şi atitudinea şi probitatea morală a domnului Neculai Cristian Boberschi, pentru întreaga perioada cât a fost membru al PSD dar şi după ce i-a fost retras sprijinul politic. În urma acestei evaluări, în funcţie de decizia Biroului Organizaţiei Municipale, vom face o nouă propunere către Comitetul Executiv Judeţean al PSD”.

Cușnir îl atacă dur pe Boberschi și spune că de fapt acesta nu își dorește să facă parte din PSD, dar vrea cu orice preț să redevină consilier local.

Singurul lucru pe care îl doreşte este să redevină Consilier Local pentru a putea face jocul lui Ion Lungu, a lui Lucian Harsovschi şi a PNL-ului şi pentru a-şi recupera sumele de bani pe care atât el cât şi Daniel Apetroaie afirmă că le-ar fi cheltuit pentru a deveni Consilieri Locali. În timp ce deviza Organizaţiei Municipale este “Totul pentru Suceava!”, Neculai Cristian Boberschi pare că doreşte să reinstaureze, cu forţa, deviza “Totul pentru mine!””, a precizat Cușnir.

Excluderea din PSD a fostului consilier Cristian Boberschi, anulată de instanța suceveană


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Dan Cușnir: Neculai Cristian Boberschi ori minte prin omisiune, ori nu știe să citească o sentință | Moldova24

Lăsați un comentariu

*