Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Un pasaj subteran ar putea face legătura între spitalul vechi și spitalul nou

Un pasaj subteran ar putea face legătura în spitalul vechi și spitalul nou din municipiul Suceava. Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că poartă discuții cu primarul Ion Lungu pentru astfel de pasaj.

Am o discuție cu primarul Lungu pentru a găsi o soluție tehnică pentru un pasaj subteran între spitalul vechi și spitalul nou. Lumea trece în pijamale, în halate, de la spitalul nou la spitalul vechi și invers, traficul este intens, lucrări pentru că nu putem să lăsăm lucrurile așa. Nu e simplu deloc pentru că în infrastructura drumului de acolo avem foarte multe canale, conducte, cabluri ș.a.m.d, dar am avut discuții cu primarul Lungu și ne vom întâlni să găsim o soluție pentru un pasaj subteran”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, Gheorghe Flutur.

Șeful administrației județene a precizat că a fost realizat studiul de fezabilitate pentru ambulatoriul, care va fi construit pe o suprafață de 4.070 de metri pătrați și va avea 23 de secții, cu spații de cazare pentru care vor să își facă analizele.

Totodată, Flutur a anunțat că în aceste zile se va încheia contractul pentru extinderea cu 600 de metri pătrați a secției de cardiologie.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un pasaj subteran ar putea face legătura între spitalul vechi și spitalul nou | Moldova24
  2. Ion Lungu, despre pasajul subteran dintre spitalul vechi și spitalul nou: Nu costă atât de mult pasajul cât costă devierea acestor conducte | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*