Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Unul dintre indivizii care au participat la violul în grup a stat ascuns zile întregi în pădure

Unul dintre indivizii care au participat la violul în grup, din urmă cu câteva zile, a fost prins și arestat de polițiști. Costel Mihai Onofrei, de 20 de ani, a fost ridicat de oamenii legii după ce a stat ascuns câteva zile în pădurea din Adâncata.

Vă reamintim că o femeie de 34 de ani, din comuna Adâncata a trecut prin clipe de groază, după ce a fost victima unui viol în grup într-o pădure din localitate.

Totul s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 iunie, când femeia a mers la un magazin din localitate, unde a fost urmărită de cinci tineri: Ma­rian Muha, de 21 de ani, Marian Chelariu, de 21 de ani, Andrei Stanciu, de 20 de ani și Florin Onofrei, de 27 de ani, dar și Costel Mihai Onofrei, de 20 de ani.

Indivizii au intrat peste ea în curte, au răpit-o folosind forța și amenințări, apoi au dus-o într-o pădure unde au întreținut cu toții relații sexuale cu ea.

Din fericire, femeia a reușit să scape din mâinile acestora, când ei nu erau atenți și a fugit acasă, sunând la poliție. Certificatul medico legal confirmă că aceasta a fost violată astfel că cei patru indivizi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Unul dintre indivizii care au participat la violul în grup a stat ascuns zile întregi în pădure | Moldova24

Lăsați un comentariu

*