Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Alertă maximă la Rădăuți pentru un pistol neletal și 13 pachete de țigări găsite în mașina unui…mort

A fost alertă maximă, miercuri, pe o stradă din municipiul Rădăuți. Zeci de oameni s-au strâns ca la circ după ce polițiștii au găsit într-un autoturism un pistol neletal și 13 pachete cu țigări.

Văzând acțiunea polițiștilor, oamenii din împrejurimi au început să își dea cu părerea, iar zvonurile au depășit orice imaginație, crezându-se la un moment dat că în mașină ar fi niște copii lăsați fără organe.

De fapt, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu, în mașina respectivă a fost găsit un pistol neletal și 13 pachete cu țigări, întocmindu-se un dosar penal pentru contrabandă.

Mașina respectivă a aparținut unei femei până în 2010, când aceasta a decis să plece în Germania și a lăsat-o unui bărbat din Horodnic, care să o folosească și să aibă grijă de ea. Femeia s-a întors în țară, dar bărbatul respectiv a murit în 2012, iar rudele acestuia i-au înstrăinat toate bunurile, inclusiv mașina.

Astfel că oamenii legii trebuie să îl găsească acum pe cel care a folosit autoturismul, dar culmea este că în acte mașina încă figurează cu drept de folosință pe numele bărbatului din Horodnic, care a murit în 2012.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Alertă maximă la Rădăuți pentru un pistol neletal și 13 pachete de țigări găsite în mașina unui…mort | Moldova24

Lăsați un comentariu

*