Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr arestat după ce i-a furat portofelul unui bărbat. A găsit în interior 900 de lei și 80 de lire sterline

Un tânăr de 21 de ani, din Gura Humorului, a fost arestat preventiv după ce i-a furat portofelul cu bani unui bărbat de 49 de ani, din aceeași localitate.

Totul s-a petrecut pe 30 iunie, noaptea, când victima mergea pe stradă, iar la un moment dat a remarcat în spatele său un tânăr de aproximativ 18 ani, tuns scurt, care i-a cerut o țigară.

Ulterior victima a a constatat că din buzunarul pantalonilor îi lipseşte portofelul în care avea suma de 900 lei, 80 lire sterline şi mai multe documente, bănuind că acesta i-a fost sustras de către tânărul respectiv în momentul în care s-a apropiat de el.

„La 04.07.2017, în continuarea cercetărilor efectuate privind infracțiunea de „furt calificat”, comisă la 30.06. a.c. , a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 21 ani, din localitate. Totodată, s-a dispus reţinerea celui în cauză, făcându-se propunere de arestare preventivă, ce a fost însuşită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, care a sesizat instanţa de judecată. Astfel, Judecătoria Gura Humorului a dispus arestarea preventivă a inculpatului petru o durată de 29 zile, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava”, precizează un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*