Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Focuri de armă după contrabandiști, la frontieră. Țigări de peste 100.000 de lei, confiscate

Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina a depistat în apropierea frontierei de stat (pe direcția localității Ulma), în noaptea de duminică spre luni, mai multe persoane care transportau către interiorul țării colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au procedat la interceptarea acestora efectuând somațiile legale prin voce și, deoarece nu s-au oprit, au tras două focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale. Nici de această dată persoanele nu s-au oprit și profitând de terenul împădurit și întuneric, au fugit spre teritoriul statului vecin.

Imediat au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene, în vederea cercetării în comun a cazului.
În zona respectivă, polițiștii de frontieră au descoperit 5 colete cu țigări, învelite în folie neagră, care au fost transportate la sediul sectorului unde în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 9.950 pachete de țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de țigări în valoare de 116.415 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare polițiștii desfășoară activități specifice în cooperare cu grănicerii ucraineni în vederea documentării întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Focuri de armă după contrabandiști, la frontieră. Țigări de peste 100.000 de lei, confiscate | Moldova24

Lăsați un comentariu

*