Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Sucevean împușcat în cap în Olanda

Foto: Perry Roovers / Maric Media

Un sucevean, în vârstă de 38 de ani, a fost găsit împușcat în cap, zilele trecute, în apropierea unei locuințe din Roosendaal, în Olanda. Principalii suspecți sunt tot români. Este vorba despre cinci bărbați cu vârste între 22 și 54 de ani.

Potrivit jurnaliștilor olandezi, suceveanul, rezident în orașul Roosendaal, ar fi fost împușcat în cap de la o fereastră de la etajul unei clădiri de pe strada Bredaseweg. Cadavrul acestuia a fost descoperit miercuri dimineață, pe o alee.

Foto: Perry Roovers – MaRicMedia

În clădirea respectivă, închiriată de un român pe nume Bogdan M, au fost găsiți cinci bărbați, de 22, 26, 36, 48 și 54 de ani, doi copii, unul de șase luni și o fetiță de opt ani, și o tânără de 18 ani. Se presupune că tânăra lucra ca prostituată, relatează, www.bndestem.nl.

Suceveanul Florin Tabarcea ar fi fost prieten cu Bogdan M, cel care a închiriat casa, dar între ei s-au iscat unele certuri.

Mașina acestuia, un Mercedes cu numere de Bulgaria, a fost ridicată de anchetatorii olandezi. Cu autoturismul respectiv, Tabarcea mergea periodic în Olanda. Bărbatul era căsătorit și avea o fetiță.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Sucevean împușcat în cap în Olanda | Moldova24

Lăsați un comentariu

*