Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Au atacat în stil mafiot un bătrân, cu cagule pe cap și cuțite pentru a-i fura peste 6.000 lei. Cum au fost pedepsiți

Cinci tineri au fost condamnați, miercuri, de Judecătoria Suceava, după ce au tâlhărit un bătrân de 71 de ani din Stamate, comuna Fântânele.

Este vorba despre Petrică Cornea, de 25 de ani, Mihai Cornea, de 20 de ani, Constantin Cornea, de 18 ani și Constantin Mancaș, de 25 de ani, toți din Liteni, care l-au tâlhărit efectiv, iar Petru Pascaru i-a transportat pe indivizi la locuința bătrânului cu un BMW.

like-facebookÎn noaptea de 2 spre 3 decembrie,  aceștia și-au pus cagule, au mers la locuința lui Toader P., l-au amenințat cu un cuțit și apoi i-au furat 6.220 de lei și un telefon mobil.

Tinerii l-au izbit la pământ pe bătrân și i-au legat mâinile cu o curea, apoi i-au distrus un alt telefon pe care bătrânul îl avea.

Pentru fapta lor, judecătorii i-au pedepsit. Cornea Petrică a primit cinci ani și trei luni de închisoare, Mihai Cornea- patru ani de închisoare, Constantin Cornea- patru ani și o lună de închisoare,  Constantin Marian Mancaș a primit patru ani de închisoare. Șapte ani de închisoare a primit Mihai Petru Pascariu. Sentința este cu drept de apel.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Au atacat în stil mafiot un bătrân, cu cagule pe cap și cuțite pentru a-i fura peste 6.000 lei. Cum au fost pedepsiți | Moldova24

Lăsați un comentariu

*