Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Accident din cauza vitezei la Liteni! Două mașini s-au ciocnit, apoi una a lovit un cap de pod

Un accident din cauza vitezei excesive cu care conducea un șofer a avut loc, joi după-amiază, la Liteni. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208C din oraşul Liteni, din cauza vitezei excesive, un bărbat de 37 de ani din oraşul Dolhasca nu a păstrat o distanţă laterală corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus foarte aproape de axul drumului, de un tânăr de 26 de ani din județul Botoşani.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani a acroşat un cap de pod. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 37 de ani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Mașina unui botoșănean făcută praf de șofer vitezoman | BotosaniNews.ro
  2. Accident din cauza vitezei la Liteni! Două mașini s-au ciocnit, apoi una a lovit un cap de pod | Moldova24
  3. Mașina unui botoșănean făcută praf de un șofer vitezoman | Moldova24
  4. VIDEO! Accidentul teribil din Liteni, surprins de camerele video. Două mașini s-au ciocnit, apoi una s-a izbit un cap de pod | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*