Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Un frizer sucevean a câştigat unul dintre cele mai importante concursuri organizate la nivel naţional

Un frizer din Suceava a câştigat una dintre cele mai importante concursuri organizate la nivel naţional. Robert Nichitean a reuşit să obţină primul loc la competiţia Romanian Barbers Association, un eveniment destinat frizerilor din întreaga ţară. Robert a început să cocheteze cu tunsul în urmă cu trei ani de zile. El a făcut un curs de calificare la AJOFM Suceava, scrie Adevarul.

„Am ajuns acolo şi citeam pe panou să văd ce cursuri oferă. La cel de frizeri era plin, aşa ca m-am înscris la coafor. Eram singurul băiat din grupă. După trei luni de teorie a urmat practica, acolo am cam tras chiulul, adică nu prea mă imiplicam în ale coafatului. După câteva zile, profesoara de practică mi-a zis că la ora 12.00 să fiu la ea la salon. Am ajuns acolo şi mă uitam în jurul meu, plin de oameni. După terminarea cursului de stilist – coafor şi examenul final la care am luat 9,50, am fost angajat la salonul ei, unde petreceam fiecare zi alături de ea şi de colega mea, învăţând din ce în ce mai multe. Apoi au urmat evenimente la care am participat – seminarii, workshop-uri, show-uri. După doi ani de activitate a urmat despărţirea. Am trecut de la bucle, unde eram expert, la aranjatul bărbilor. Am început activitatea într-un barbershop în adevăratul sens al cuvântului. Aici am cunoscut o super echipă care m-a învăţat, a investit în mine şi în potenţialul meu. O echipă care a fost şi este tot timpul alături de mine. Dizzy, Alex, Vasi, Toma,Iulia, ei îmi sunt alături la fiecare pas în plan profesional dar şi în cel personal”, a declarat Robert Nichitean.

Zilele trecute, el a participat la competiţia R.B.A (n.r. – Romanian Barbers Association), un eveniment destinat frizerilor din întreaga ţară. RBA este o asociaţie unde sunt 10 dintre cei mai buni frizeri din România. Ei au suţinut un show-seminar şi au explicat detaliat stiluri şi tehnici de tunosoare – clasice, moderne dar şi extravagante.

Citeste mai mult: adev.ro/orwupv


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un frizer sucevean a câştigat unul dintre cele mai importante concursuri organizate la nivel naţional | Moldova24

Lăsați un comentariu

*