Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Tânăr scandalagiu, încătușat de polițiști după o urmărire la Broșteni

Un tânăr de 24 de ani, din Broșteni, a fost încătușat, duminică seară, după o urmărire pe DN 17B. Polițiștii au fost chemat după ce tânărul a provocat scandal pe raza localității. Când au ajuns acolo, tânărul, Ionuț Ciotu, s-a urcat la volanul unui autoturism și a demarat în trombă, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, pe DN 17B, aproximativ 200 m, ocazie cu care, conducătorul auto a virat brusc dreapta și a intrat în curtea unei societăți comerciale unde a oprit și a coborât din mașină.

Întrucât a refuzat să se supună legitimării, tânărul de 24 de ani a fost imobilizat și încătușat şi condus la sediul poliţiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul de 24 de ani are permisul de conducere suspendat din data de 14.06.2017 pentru conducerea vehiculului sub influența băuturilor alcoolice.

„Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*