Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

O tânără din județul Suceava, dansatoare la bară în Italia, a fost arestată. Carabinierii au săltat-o dintr-o mașină în care era cu doi italieni

O tânără, în vârstă de 27 de ani, din comuna Moldovița, a fost arestată în Italia pentru trafic de droguri. Florentina Goriuc lucra ca dansatoare la bară.

Ea a fost săltată de carabinieri împreună cu doi italieni dintr-o mașină, pe porţiunea de autostradă ce duce spre Dittaino. Mașina a fost oprită pentru că circula cu viteză, fără luminile aprinse, iar cei trei ocupanți aveau un comportament suspect.

Alături de Florentina au fost arestați Maria Agata Palermo, de 31 de ani şi Giovanni Indovino, de 49 de ani, cu antecedente pentru furturi, agresiune, trafic de droguri.

Foto: http://www.grandangoloagrigento.it/ Maria Agata Palermo, Florentina Goriuc și Giovanni Indovino

Foto: http://www.grandangoloagrigento.it/
Maria Agata Palermo, Florentina Goriuc și Giovanni Indovino

În autoturism, anchetatorii italieni au găsit un kilogram de marijuana şi 2,2 grame de cocaină. Potrivit http://www.grandangoloagrigento.it, suceveanca Florentina Goriuc lucra ca dansatoare la bară.

Cei trei au fost puși de procurori în arest la domiciliu.

 

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O tânără din județul Suceava, dansatoare la bară în Italia, a fost arestată. Carabinierii au săltat-o dintr-o mașină în care era cu doi italieni | Moldova24

Lăsați un comentariu

*