Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Șapte proiecte depuse de instituții din Suceava la o competiție națională cu o finanțare de 200.000 de euro

Șapte proiecte ale unor instituții din județul Suceava au fost depuse la o competiție națională desfășurată de Petrom, care oferă o finanțare de 200.000 de euro. Votul public reprezintă 30% din punctajul final, iar 70% evaluarea juriului.

Publicul poate vota până pe 25 iunie, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 5 iulie.

Liceul din Dumbrăveni este una dintre unitățile participante. Îşi propune ca prin intermediul proiectului “Pregătiți pentru viitor” să modernizeze şi să doteze 2 ateliere de confecţii textile și mecanică, asftel încât să ofere elevilor un spaţiu de pregătire cu o dotare adecvată care să le permită să dobândească pe parcursul studiilor abilităţile necesare pentru viitor, pentru se angaja în viitor la fabricile de textile și mecanică din oraşul Suceava și la atelierele din localitate.

„Va rog sa va creati un cont pe www.taraluiandrei.ro apoi sa confirmati realizarea contului prin email-ul vostru si ulterior confirmati primirea codului prin telefonul personal. ACORDATI-NE, IN FINAL, UN VOT unui proiect ambitios de 18.000 euro din partea companiei PETROM, intrând in acest link: http://itla.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-preg-ti-i-pentru-viitor-id-2137-cmsid-65Vrem sa îmbunătățim condițiile la atelierele de textile și mecanică din cadrul liceului din Dumbrăveni, ce asigură creşterea nivelului de pregătire practică a absolvenţilor din învăţământul profesional şi tehnic. Copiii din Dumbrăveni merită o şansă în plus la un viitor mai bun! Vă multumesc!”, spune prof.  Romeo Bolohan, inițiatorul proiectului, care are, deocamdată, cele mai multe voturi.

VEZI AICI SI CELELALTE PROIECTE DIN JUDEȚUL SUCEAVA!

„Idei din Țara lui Andrei” este competiția națională de proiecte organizată de OMV Petrom ce finanțează idei inovatoare cu impact pe termen mediu și lung pentru orice comunitate din România. Anul acesta, valoarea totală a finanțării este de 200.000 de euro și se acordă proiectelor care se încadrează într-unul sau ambele domenii: Educație Profesională sau Mediu. Proiectele câștigătoare se aleg în urma punctajului obținut din partea unui juriu specializat și a votului acordat de public. Începând cu 2013, programul „Idei din Țara lui Andrei” a finanțat cu 700.000 € peste 70 de proiecte la nivel național.

Numărul proiectelor câştigătoare va fi stabilit pornind de la ordinea din clasamentul final al proiectelor.

Pe baza ordinii din clasamentul fiecărei categorii, vor fi finanțate proiectele care ocupă primele locuri, până la acoperirea sumei totale disponibile de până la 200.000 euro (sumă brută). În funcție de punctajul proiectelor, OMV Petrom va stabili care sunt proiectele ce beneficiază de finanțare, fără să existe un număr minim sau maxim de proiecte din fiecare categorie ce ar trebui să fie finanțat în mod obligatoriu. Pentru acordarea finanțării va fi respectat clasamentul final al proiectelor, însă aceasta nu atrage după sine obligativitatea de a acorda finanțare echilibrată între cele 2 domenii. Spre exemplu, se poate acorda finanțare pentru 10 proiecte dintr-o categorie (ocupanții primelor 10 locuri din clasamentul final al categoriei respective), în timp ce doar 5 proiecte din cea de-a doua categorie vor beneficia de finanțare (ocupanții primelor 5 locuri din clasamentul final al categoriei), în limita grantului total de 200.000 euro. Un alt exemplu e că pot fi finanțate 8 proiecte din sfera educației profesionale, 4 proiecte din sfera mediului, de asemenea în limita grantului de 200.000 euro.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*