Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Un sucevean și-a luat documente false pentru mașină cu 400 de euro. Acum este cercetat pentru uz de fals

Un sucevean de 34 de ani s-a ales cu dosar penal, marți seară, după ce polițiștii de frontieră din Dorohoi l-au prins cu autoutilitara cu documente false.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi, județul Botoșani, au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Mihăileni, o autoutilitară marca Iveco, înmatriculată în Italia.

La volanul autovehiculului a fost identificat cetățeanul român, Bogdan R., în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Botoșani. Conducătorul auto era însoțit de Ștefan P., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, proprietarul autoutilitarei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că inspecția tehnică periodică și asigurarea auto internațională nu îndeplinesc condițiile de formă și fond specifice unor documente autentice.

Șoferul a declarat că a fost rugat de proprietar să conducă autoutilitara până în localitatea Pomârla, județul Botoșani, știind că documentele mașinii sunt autentice. Proprietarul a declarat că a obținut documentele contra sumei de 400 de euro de la un cetățean din județul Suceava.

Polițiștii efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un sucevean și-a luat documente false pentru mașină cu 400 de euro. Acum este cercetat pentru uz de fals | Moldova24

Lăsați un comentariu

*