Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

Școli cu risc! 13 unități de învățământ din județul Suceava pun în pericol elevii și profesorii. Vezi care sunt!

Tavanul din rigips de la ultimul etaj al Şcolii 141 Rahova s-a prăbuşit pe holul de la etajul al doilea al clădirii.

Un număr de 13 unități de învățământ din județul Suceava pun în pericol siguranța elevilor, dar și a profesorilor din cauza stării foarte grave de degradare în care se află.

Ministerul Educației a solicitat tuturor inspectoratelor școlare să transmită o situație cu școlile în care sunt probleme după ce, luna trecută, tavanul din rigips de la ultimul etaj al Şcolii 141 Rahova s-a prăbuşit pe holul de la etajul al doilea al clădirii.

Potrivit conducerii Inspectoratului Școlar Județean Suceava, în județul nostru sunt 13 astfel de cazuri. Este vorba despre Liceul Tehnologic „Liviu Suhar” Iacobeni, Școala Gimnazială 1 Bogdănești, Școala Gimnazială Drăgoiești CorpA, Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară, Școala Gimnazială Valea Moldovei, Liceul Tehnologic „Tomșa Vodă” Solca, Școala Gimnazială Lupcina, Școala Gimnazială „Ion Lovinescu” Rădășeni, Școala Gimnazială Milișăuți, Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Mitropolitul Dosoftei” Suceava, Clubul sportiv Școlar Gura Humorului, Școala Gimnazială Verești și Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava.

Acestea sunt cele care au semnalat că au probleme și care ar necesita reparații, unele dintre ele punând în pericol desfășurarea activității. Trebuie făcute solicitări la comunitatea locală pentru alocarea de fonduri și reparații, reconstrucții, construcții noi în cazul în care problemele sunt mai delicate”, ne-a declarat inspectorul școlar general al ISJ Suceava, Gheorghe Lazăr.

FOTO Scandalos! Copii nevoiți să stea cu umbrela în grădiniță

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. dodo says:

    Asa zisa MICROFABRICĂ DE LA LICEUL ALIMENTAR NU ESTE TRECUTĂ???

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Școli cu risc! 13 unități de învățământ din județul Suceava pun în pericol elevii și profesorii. Vezi care sunt! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*