Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Doliu în Poliție! Un polițist a murit sub privirile copiilor săi, în sala de sport

Doliu în Poliția suceveană după ce un ajutor de șef de post de la Postul de Poliție Ciprian Porumbescu, care locuiește în Păltinoasa, s-a stins din viață.

Tragedia a avut loc, joi, în sala de sport din Păltinoasa. Viorel Nuțu a căzut ca secerat chiar sub privirile copiilor săi, de 11 și 18 ani, care se aflau în sală. Bărbatul suferea de afecțiuni la inimă și nu avea voie să facă efort. Au fost chemate cadrele medicale, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el.

„Erau și copiii lui acolo… Era un stâlp al familiei, știa că e bolnav de inimă, nu avea voie să facă efort, dar mai juca fotbal. Era un familist convins, avea grijă să nu le lipsească nimic, era pentru casă să spun așa. El a fost foarte stresat cu turele de noapte de la Poliție. Îl oboseau foarte tare. Sunt niște momente grele”, ne-a declarat, sâmbătă, primarul comunei Păltinoasa, Eduard Wendling.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat de medici legiști și abia vineri seară a fost adus acasă pentru ca familia să se ocupe de înmormântare.

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doliu în Poliție! Un polițist a murit sub privirile copiilor săi, în sala de sport | Moldova24

Lăsați un comentariu

*