Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Sucevean prins de jandarmi cu țigări de contrabandă, pe Aleea Saturn

Un echipaj de jandarmerie a observat, joi dimineață, pe Aleea Saturn din municipiul Suceava, un barbat care avea asupra sa bagaje voluminoase.

În urma legitimării acestuia, jandarmii au constatat că persoana în cauză este în vârsta de 50 de ani, are domiciliul în municipiul Suceava și este cunoscut ca având antecedente în domeniul comerțului ilicit cu produse accizabile.

În bagaje, jandarmii au găsit cantitatea de 200 pachete de ţigarete, 100 dintre acestea fără timbru fiscal, iar celelalte având timbre fiscale emise de autorităţile din Ucraina.

Fiind întrebat cu privire la bunurile găsite asupra sa, bărbatul a afirmat că a achiziţionat ţigările din Complexul Comercial Bazar Suceava pentru consum propriu.

„Persoana în cauză și cantitatea de țigări au fost predate Inspectoratului de Poliție Județean Suceava în vederea continuării cercetărilor”, se precizează într-un comunicat al Jandarmeriei Suceava.


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. valeriu says:

    Aloo! In aceasta schema a lipsit un prieten bun al acestui tip pe nume Stefan Semian, caraus de tigari ce nu a fost acolo. nu si-a exercitat in acea dimineata, nu si-a ajutat profesorul care l-a invatat probabil tactica sa de aparare pai cum va explicati: scandaluri in mall doua in doua zile el cu suspendare si liber mersi suspect.. jandarmeria nu il luati la intrebari, ii dati drumu din duba una doua politia il felicitati ca e indragostit. Dar acei agenti de paza de la mall amenintati nu crapa de ciuda ??? suspecta atitudinea organelor in fata celor doi…

    Răspunde
  2. stefan semian says:

    Valeriu sau oricine ai fi, inaine de a vorbi lucruri informeaza-te mai bine despre ce vorbesti !!! Si cum vorbesti !!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Sucevean prins de jandarmi cu țigări de contrabandă, pe Aleea Saturn | Moldova24

Lăsați un comentariu

*