Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Ion Lungu: Avem un deficit de terenuri de 250 de hectare

Primăria Suceava nu a primit nici până acum terenuri de la Agenția Domeniile Statului sau de la Academia de Științe Agricole. Conducerea Primăriei Suceava a anunțat că deficitul de teren este de 250 de hectare.

Asta în condițiile în care unitatea administrativ teritorială are de dat terenuri la peste o mie de oameni, în special din Burdujeni Sat și Ițcani.

Avem un deficit de terenuri de 250 de hectare de teren. Din păcate, n-am reușit până la ora actuală să primim sau n-am primit, deși am solicitat, niciun metru pătrat de teren ADS sau Academia de Științele Agricole  pentru că noi am trimis situația la București atunci când am pornit la drum prin Legea 165, a spus că în urma inventarierii, orașele, localitățile vor primi aceste suprafețe de teren deficitare și sigur că noi avem de dat la o mie de oameni  teren, la cei din zona industrială, în mod special din Burdujeni sat, din Ițcani, dar nu numai și tocmai de aceea sunt 26 de solicitări de a vinde niște terenuri la primărie”, a declarat primarul Ion Lungu.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ion Lungu: Avem un deficit de terenuri de 250 de hectare | Moldova24

Lăsați un comentariu

*