Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Primarul Ion Lungu, în Irlanda, la implementarea unui proiect despre dezvoltarea inteligentă a orașelor europene

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat în Irlanda la implementarea unui proiect privind dezvoltarea inteligentă a orașelor europene. Discuțiile s-au ținut la Primăria din Cork, dar și la Universitatea din Cork.

Am participat în aceste zile, alături de Excelența Sa Lord Mayor Ard Mhèara Chorcai, în Irlanda – oraşul Cork, la proiectul “Dezvoltare inteligentă pentru oraşe europene 2014-2020” finanțat de Uniunea Europeană. Discuțiile cu primarul orașului, au avut loc la Primaria din Cork, unde m-am întâlnit cu Excelența Sa şi, de asemenea, la Universitatea din Cork. Am vizitat mai multe obiective din oraş care folosesc soluții inteligente în gestionarea energiei, reciclarea deșeurilor şi parcări. Am prezentat Strategia municipiului Suceava privind energia verde (biomasa, iluminat cu leduri, transport electric) care a fost apreciată în cadrul proiectului şi în discuțiile bilaterale avute cu primarul orașului Cork”, a precizat Lungu.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Mimi says:

    I-as dori domnului Lungu sa isi plimbe nepotii cu caruciorul prin cartierul Burdujeni (cartier care va da voturile cu ajutorul carora castigati alegerile). Sa stiti domnule primar ca trotuarele nu trebuie pavate doar pe arterele principale, ca un parinte nu-si plimba copilul prin zgomotul traficului si poluare. Ar trebui sa veniti sa vedeti trotuarele din interiorul cartierului, care pe langa ca sunt intr-o stare deplorabila sunt si ocupate de masini parcate. Va doresc sa veniti sa faceti slalom pe sosele!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Primarul Ion Lungu, în Irlanda, la implementarea unui proiect despre dezvoltarea inteligentă a orașelor europene | Moldova24

Lăsați un comentariu

*