Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Decizie definitivă! Adina Prisacariu trimisă după gratii

Suceveanca Adina Prisacariu, cea care a produs un accident la Dumbrăveni, în care și-a pierdut soțul, a fost condamnată definitiv la închisoare, joi, 25 mai, de magistrații Curții de Apel Galați pentru iniţiere, constituire de grup infracţional organizat, aderare sau sprijinire a unui asemenea grup, trafic cu țigări.

Potrivit deciziei instanței, „contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatei Prisăcariu Adina Gabriela, aceasta urmând să execute pedeapsa principală cea mai grea de 3 ani şi 6 luni închisoare sporită cu 1/3 (6 luni), în total 4 ani închisoare”.

În același dosar au fost condamnați alți doi suceveni: Costel Adrian Pop, din Crucea, care a fost condamnat la trei ani, nouă luni şi zece zile închisoare, și Vasilica Budai, din Vadu Moldovei, care a primit trei ani, zece luni și 22 de zile de stat după gratii.

Adina Prisacariu, din Grănicești, a ajuns în atenția procurorilor DIICOT Vrancea, fiind considerată drept furnizoarea de țigări de contrabandă pentru o grupare de contrabandiști din Focșani.

Patru persoane au fost reținute în ianuarie 2016, în urma unor descinderi, respectiv Adina Gabriela Prisăcariu, Vasilica Budai, Angela Mihai și Valentin Ruginescu.

like-facebookÎn urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 123.440 de țigarete, 24.750 de lei, 3.930 de euro și 160 lire sterline, precum și șase telefoane mobile, un laptop și o tabletă.

De asemenea, au mai fost indisponibilizate și trei autoturisme.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, membrii grupului infracțional organizat ar fi introdus țigaretele în țară, le-ar fi depozitat în județul Suceava, iar ulterior le-ar fi transportat și comercializat pe raza municipiului Focșani.

Percheziții la Suceava, la suspecți de contrabandă cu țigări

Adina Prisacariu, trimisă în judecată pentru ucidere din culpă în urma accidentului în care și-a pierdut soțul

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*