Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Încep lucrările pentru reabilitarea a trei puncte termice din Suceava. Locuitorii din zonă nu vor beneficia de apă caldă

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că a dat ordin de începere a lucrărilor în trei puncte termice din municipiul Suceava. Este vorba despre Obcini, Zamca și zona Parc, iar lucrările ar urma să se finalizeze în trei luni.

Am dat ordin de începere a lucrărilor firmei Consix București, care a câștigat această lucrare. Așa cum se știe se reabilitează trei puncte termice, discutăm de punctul termic Obcini, care deservește străzile Stațiunii, Victoriei și Măgurei, pe o lungime de 2.787 de metri. De asemenea, punctul termic Zamca (Grigore Ureche, Ion Neculce, Octav Băncilă, Stejarului), pe o lungime de 2.126 de metri și Ioan Vodă Viteazul- 115 metri, punctul termic parc, în zona centrală”, a declarat Lungu.

Edilul a anunțat că în perioada executării lucrărilor, locuitorii arondați nu vor beneficia de apă caldă.

Nu vor demara lucrările în toate punctele odată, vom începe cu punctul termic Zamca, care are cei mai mulți abonați și noi avem prevăzut în caietul de sarcini ca în trei luni de zile să fie finalizate aceste lucrări. Deci până la sfârșitul verii vor fi finalizate aceste lucrări”, a adăugat edilul.

Investiția este de 18 milioane de lei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*