Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Congresul Internaţional „Body – arts, science and wellbeing”, la Colegiul Militar din Câmpulung Moldovenesc

În perioada 15-19 mai, Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc a organizat Congresul Internaţional „Body – arts, science and wellbeing”. Activitatea face parte din proiectul Erasmus + „Body” (in care colegiul militar campulungean este partener) şi reuneşte la Câmpulung Moldovenesc elevi şi profesori din 7 şcoli din Anglia, Franţa, Italia, Polonia, Portugalia şi România, precum şi din instituţii locale de învăţământ, partenere în implementarea proiectului.

Tema congresului a fost abordata din perspective diverse în cadrul unor ateliere de lucru: fizică, logică şi matematică, geografie, robotică, jocuri de cultură generală, întâlniri având ca subiect dependenţa de alcool şi alimentaţia sănătoasă, demonstraţii culinare etc.
Programul a mai cuprins excursii in zona Bucovinei si in orasul Iasi.

In ultimele zile ale Congresului Internaţional „Body – arts, science and wellbeing”, participantii s-au intalnit pe ateliere de lucru, avand ca ivitati si partenerii de la scolile din oras. De asemenea, elevii militari campulungeni i-au invitat pe colegii de proiect la un spectacol special pregatit de formatiile artistice din colegiu, iar apoi au fost impreuna la Sucevita si pe Rarau.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*