Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Buget de 200.000 de lei pentru Zilele Sucevei

Consilierii locali suceveni vor vota, în următoarea ședință de CL, proiectul privind  organizarea Zilelor Sucevei. Potrivit proiectului de hotărâre, Primăria Suceava se va asocia cu Iulius Mall pentru organizarea evenimentului ce va avea loc în perioada 23- 25 iunie iunie 2017, în parcarea Iulius Mall.

Municipalitatea ar urma să asigure 150.000 lei pentru finanțarea evenimentelor, iar mall-ul 50.000 lei.

„Necesitatea realizării acestui proiect se datorează în primul rând dorinței de promovare a culturii acestei regiuni, dar și a talentelor artiștilor suceveni. Acest eveniment se adresează cetățenilor suceveni în calitate de spectatori, dar și a turiștilor care se află în Suceava în această perioadă.Scopul proiectului îl reprezintă promovarea municipiului Suceava, ca gazdă a unor evenimente cultural artistice realizate de mari artiști. Obiectivul principal al acestui proiect îl constituie promovarea și popularizarea culturii și tradițiilor din municipiul Suceava”, precizează inițiatorul proiectului, primarul Ion Lungu.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. dodo says:

    Sa se duca naibii cu micii și parangheliile lor !Sa faca ceva pentru orasul asta ca e la PAMNT,SARACIE LUCIE ȘI GUNOI !UN ORAȘ SARAC CU TREI MAGAZINE ȘI FARA INDUSTRIE ,FARA LOCURI DE MUNCĂ,PLIN DE BATRANI SI COPIII RAMASI SINGURI CA PARINTII SUNT LA MUNCA IN STRAINATATE!!!!!SARACIA TĂRII ESTE LA SUCAVA SI LOR LE ARDE DE PARANGHELII CU FUM ȘI BETIVĂNEALĂ!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*