Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Lungu: Odată cu realizarea registrului spațiilor verzi mai facem un pas și în ceea ce privește finalizarea planului urbanistic general

Realizarea registrului local al spațiilor verzi din municipiul Suceava trebuie să se finalizeze până la sfârșitul acestui an. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a declarat că au fost  inventariate o serie de spații verzi din municipiul Suceava și introduse în baze de date electronice, respectiv Parcul de la Spitalul Județean, Parcul Areni, Vladimir Florea, Parcul de la Palatul Justiției, Parcul de la Steaguri, Parcul Profesor Ion Nemeș, Parcul Simion Florea Marian, Parcul Curtea Domnească, Parc Gară Ițcani, Parcul Copilului, spații verzi la Piața Mică, spații verzi la Spitalul Vechi, în Areni, în zona Albina, în zona Patinoar, Parc la Catedrală, Parc Romtelecom, în zona centrală, spații în Burdujeni, în Calea Unirii și Calea Burdujeni, spații în zona Primăriei Burdujeni.

Ion Lungu susține că urmează inventarierea spațiilor verzi de la unitățile de învățământ, iar o dată cu „realizarea registrului spațiilor verzi mai facem un pas și în ceea ce privește avizarea și posibilitatea de finalizare a planului urbanistic general”.

El a ținut să precizeze că încă există problema transferului suprafețelor de pădure de la Romsilva.

„Primăria municipiului Suceava a întocmit acel proiect de lege pentru Parlament și doamna deputat Fodor se ocupă de transpunerea acestui proiect, pentru a îndeplini toate condițiile prevăzute de Parlament”, a specificat edilul.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Lungu: Odată cu realizarea registrului spațiilor verzi mai facem un pas și în ceea ce privește finalizarea planului urbanistic general | Moldova24

Lăsați un comentariu

*