Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Veste bună! Tarom suplimentează cursele pe Aeroportul Suceava

Tarom suplimentează cursele pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur.

Șeful județului susține că începând cu 20 iunie, se introduc încă patru curse Suceava- București și retur.

Ca urmare a demersurilor făcute în ultima perioadă, încă o veste bună pentru suceveni și pentru cei din zonă. Este vorba despre suplimentarea curselor TAROM pe ruta Suceava – București și retur. Începând cu data de 20 iunie se introduc încă 4 curse în zilele de marți, joi, sâmbătă și Duminică, cu decolare de la București la ora 17:15 și aterizare la Suceava la ora 18:25, apoi decolare de la Suceava la ora 18:50 și aterizare la București la ora 20:05. Suceava este din ce în ce mai bine conectată cu capitala, dar și cu o serie de destinații externe”, a precizat Flutur.

Gheorghe Flutur a reamintit faptul că începând cu data de 7 iunie sunt introduse curse charter pentru destinații de vacanță, în zilele de luni miercuri și vineri.

Continuăm să facem demersuri pentru ca operatorii să deschidă noi curse în perioada următoare”, a adăugat președintele CJ.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Veste bună și pentru botoșăneni! Tarom a suplimentat cursele pe Aeroportul de la Salcea | BotosaniNews.ro
  2. Veste bună! Tarom suplimentează cursele pe Aeroportul Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*