Sâmbătă 13 Aprilie 2024, Actualizat acum 103 zile 12:00 am

Vezi ce au căutat procurorii DNA la Suceava!

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2016 -2017.

În cursul zilei de marți, 16 mai 2017, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 15 locații, situate în județele Iași și Suceava, din care două sunt sediile unor instituții publice (CJ Iași și direcția Județeană de Drumuri Iași), restul reprezentând sediile unor societăți comerciale.

Potrivit Bună Ziua Iași, s-au făcut percheziții în biroul presedintelui Consiliului Judetean, Maricel Popa, la Directia de Proiecte si la Serviciul Audit din cadrul institutiei.

Vizata se pare ca este fosta directoare de la Drumurile Judetene, Antoaneta Manolache, pentru un contract vizand reabilitarea drumului judetean DJ 248 Iasi – Tibanesti. Anchetatorii au mers si in localitatea Radaseni din Suceava unde fosta sefa de la DJADP are o locuinta. Totodata, anumite contracte de deszapezire incheiate intre 2016 si 2017 au atras atentia procurorilor. Acestia mai cerceteaza si infractiuni precum dare si luare de mita, existand suspiciuni ca ar fi vorba despre mai multe contracte de reabilitare incheiate in imprejurari dubioase.

Percheziții la Suceava și Iași într-un dosar de fapte de corupție. Sunt vizate două instituții publice și mai multe firme


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vezi ce au căutat procurorii DNA la Suceava! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*