Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

VIDEO! Imagini cu polițistul sucevean amenințat cu bătaia de un fost bodyguard. „Nu mai poți de șmecherie în orașul ăsta?”

Scandalul de la Iulius Mall, când un polițist de la Serviciul de Acțiuni Speciale, a fost amenințat și provocat de un fost bodyguard, a fost filmat.

Agentul de poliție Răzvan Bolea se afla cu familia, respectiv soția și copilul, la mall, iar când au ieșit de la film s-au întâlnit cu Bogdan Galanton care a început să îi reproșeze polițistului că în urmă cu câțiva ani l-a amendat și l-ar fi agresat.

În imagini se observă cum agentul de poliție Răzvan Bolea este înjurat, jignit și amenințat de Bogdan Galanton în fața a zeci de oameni, dar și a familiei acestuia.

La o zi după incident, pe 1 mai, Galanton a fost ridicat de polițiști de la un grătar și a petrecut 24 de ore în arest, dar apoi a fost pus sub control judiciar.

 

 

 


Loading...

loading...

7 Comentarii

  1. Marius says:

    Este incredibil de câtă stăpânire de sine a dat dovadă polițistul. Viermele infect în pantaloni roșii este de o prostie, o incultură si un tupeu cum rar se pot întâlni. Mi e scârbă de buhaiul umflat cu borhot intitulat Galanton.

    Răspunde
  2. Cezar turu says:

    Va zic eu cum sta treaba ca-l cunosc pe steroid in ultimul timp nui mai merge cu videochatul,ca asta face el se prostituiaza pe net si sa gandit cu mintea aia mica cat un bob de mazare sa faca niste bani provocand pe unu altul.va garantez ca sub pantalonii aia rosi are chiloti cu ata in fund adica echipamentul de lucru

    Răspunde
  3. Eu says:

    Bravo politistului! A dat dovada de stapanire de sine si inteligenta, prin faptul ca a incercat sa-l scoata afara din incinta, probabil sperand sa ii gaseasca pe cei de la paza. Foarte ciudat ca totusi in mai mult de 5 minute de scandal, paza nu a aparut. De asemenea ce e de observat, e ca copilul delicventului filma si nu avea mai mult de 10 ani, fiind pus chiar de asa zisul tata, care ar trebui sa-i ofere educatie. Ce educatie ii ofera se poate observa in filmulet. In alte tari mai civilizate se autosesizeaza protectia copilului. Si cel mai important, sa fii pus sub control judiciar pentru ultraj, desi ai antecedente mi se pare un lucru grav. Acest idiot e un pericol public, avand in vedere ca are tupeul sa ameninte un politist in mijlocul mallului. Va da-ti seama ce ar putea sa-i faca unui cetatean obisnuit, la cat tupeu are?! Deci rusine judecatorului care a decis acest lucru.

    Răspunde
  4. MaDoareMintea says:

    Fratilor cind vad boul ala cu pantaloni rosii ma intreb cum naiba nu e dupa gratii sau la abator….ceva sa scape lumea de el. Pute a steroizi si anabolizante chiar si de pe internet. Ce sitem de justitie are si Suceava asta ca sa lase un politist ( care e impreuna cu familia sa la un film) sa fie jignit in halul asta de o molusca nevertebrata ca si ” Galeata ” …cum pana mea l-o fi chemind… Ar trebui sa fie bagat la puscarie si sa-i sara steroizii din cap la vitel. Nici 10 clase nu are si in afara de tatuajele de pe el nu are nimic altceva de valoare. Si alea le-as pune pe jos la un WC public ca sa te ajute la constipatie cind te uiti la ele….Bou cu B mare si pantaloni rosii….frate zici ca i tirista :))

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbații care au amenințat cu armele trei botoșăneni sunt polițiști - BotosaniNews.ro
  2. Doi polițiști din Suceava cercetați pentru că au amenințat cu armele trei botoșăneni | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*