Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Monden! Suceveanul de la MasterChef care și-a înjurat soția la televizor, de nerecunoscut. Cum s-a schimbat viața sa

Suceveanul Nicuşor Coroamă, concurentul de la ”Masterchef” care şi-a înjurat soţia la TV, a ajuns de nerecunoscut. Fostul pretendent la titlul de ”Mastechef” a pierdut lupta cu greutatea şi nu mai seamănă aproape deloc cu tânărul venit să-i cucerească pe chefi cu preparatele lui.

Timpul şi-a spus cuvântul în cazul lui Nicuşor Coroamă, fostul concurent de la ”Masterchef”. Tânărul care în urmă cu 4 ani visa să câştige competiţia culinară a ajuns acum de nerecunoscut.

Coroamă a cam pierdut lupta cu kilogramele şi nu mai seamănă aproape deloc cu tânărul de 21 de ani care venise să câştige ”Mastechef”.

Din câte se pare, Nicuşor Coroamă încă se află în Londra, acolo unde s-a mutat împreună cu soţia sa, Geta, în urmă cu un an. Mai mult, celor doi li s-a mai alăturat un membru al familie, asta pentru că baciul este acum un tătic mai mult decât fericit. Spunem asta, pentru că din imaginile pe care acesta le postează pe o reţea socială, pentru a-şi ţine fanii la curent, se poate observa cât de mult ţine la cel mic. Şi, chiar dacă meseria de tătic îi ocupă mare pare a timpului, Nicuşor nu a renunţat la marea sa pasiune: gătitul. Alături de pozele de familie, baciul mai postează şi diverse imagini cu feluri de mâncare – unul mai reuşit ca altul, semn că e pe drumul cel bun în a deveni un bucătar desăvârşit.

Un alt moment care i-a adus lui Nicuşor Coroamă „celebritatea“ a fost unul agresiv. Abia însurat cu Geta, tânărul bucătar participa alături de aceasta la o nuntă de homosexuali, din cadrul unei emisiuni TV. Fără să ştie că sunt filmaţi, cei doi s-au certat la cuţite, iar atunci, cuprins de febra nervilor, Nicuşor a şi înjurat-o pe Geta.

Sursa: Cancan.ro


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Monden! Suceveanul de la MasterChef care și-a înjurat soția la televizor, de nerecunoscut. Cum s-a schimbat viața sa | Moldova24

Lăsați un comentariu

*