Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Indivizii care au mințit în instanță într-un caz de proxenetism și trafic de minore, lăsați liberi

Doi bărbați, care au mințit în instanță pentru a ajuta un proxenet, au fost reținuți de polițiștii suceveni, dar magistrații Judecătoriei Fălticeni au respins, joi, cererea de arestare preventivă a acestora.

Este vorba despre un bărbat de 38 de ani, din Fălticeni (Ionuț Ciobanu) și unul de 48 de ani, din Dolhești (Dinu Ioan).

Cei doi s-au prezentat în calitate de martori într-o cauză penală cu un inculpat de 40 ani din comuna Vadu Moldovei, trimis în judecată de D.I.I.C.O.T. Suceava pentru săvârşirea infracţiunilor de „trafic de minori” și „proxenetism”, și ar fi făcut afirmaţii mincinoase cu scopul de a induce în eroare instanța de judecată.

În dosarul respectiv sunt cercetați italianul Elio Mele, din San Pietro al Tanagro- Italia, dar cu reședință în Vadu Moldovei, pentru pornografie infantilă și șantaj, dar și Marius Ionel Gherman, din Drăgușeni, și Vasile Manolache (Fălticeni) pentru trafic de minori și proxenetism.

Italianul de 68 de ani aducea mai multe fete minore în locuința sa din Vadu Moldovei, întreținea relații sexuale cu ele, le filma fără ca acestea să știe, apoi le șantaja ca să mai facă sex cu el. Vasile Manolache se ocupa de proxenetism și făcea schimb de fete cu italianul respectiv, iar Gherman se ocupa de racolarea fetelor pentru cei doi.

Elio Mele le cerea fetelor să vină la el cel puțin o dată pe săptămână, ba chiar a vrut să facă și un contract scris cu una dintre ele căreia îi oferea 200 de euro pe lună pentru a face sex cu el o dată pe săptămână.

 

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*